Το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και συγκεκριμένα τη Μαιευτική κλινική επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Νάσος Γιακαλής, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Λουτρών κ. Βασίλη Μαμώλη, θέλοντας να συγχαρούν και να τιμήσουν το πρώτο νεογέννητο μωρό, που ήταν κοριτσάκι, μέσα στο 2009.

Στους γονείς Μανώλη και Αικατερίνη Πιτσιλαδή, που τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δώρισε ένα χρυσό φλουρί, ευχόμενος το νεογέννητο να είναι γερό και δυνατό, όπως και η μητέρα του. Η οικογένεια Πιτσιλαδή κατάγεται και διαμένει στα Λουτρά κι έτσι ο Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος κ. Βασίλης Μαμώλης, ευχόμενος στους γονείς να καμαρώσουν το νεογέννητο μωρό τους όπως επιθυμούν, τους δώρισε μια εικόνα του Ταξιάρχη.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφτηκε και τις υπόλοιπες μητέρες, που νοσηλεύονται στο μαιευτικό τμήμα, στις οποίες όπως και στο προσωπικό της κλινικής, έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Γραφείο Τύπου