ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ «TOSCA» ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡIΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD»

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει 6 ακόμα υψηλού επιπέδου λυρικές παραγωγές για τη σεζόν 2013 - 2014, που θα μεταδοθούν από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και θα προβληθούν σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και θέατρα.

Επόμενη παράσταση είναι το κλασικό αριστούργημα «Tosca» του Giacomo Puccini, στις 9 Νοεμβρίου. Η διαχρονική μουσική του Βερισμού και του κυριότερου εκπροσώπου του, Giacomo Puccini, υπηρετείται και αποδίδεται άψογα από ένα λαμπρό επιτελείο συντελεστών. Η Ρatricia Racette ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο της ζηλιάρας ντίβας, απέναντι στον Roberto Alagna, που υποδύεται τον αγαπημένο της Καβαραντόσι.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Τη μεγάλη συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων και για την προπώληση των εισιτηρίων επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metingreece.com