Τον Δήμαρχο Λέσβου Δημήτρη Φ. Βουνάτσο επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 το πρωί στο γραφείο του τα μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μόριας μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μόριας κ. Φώτη Παπαευστρατίου και εξέθεσαν το πρόβλημα, το οποίο τεχνιέντως επιχειρείται να δημιουργηθεί εκ νέου στη λειτουργία του εκεί Γυμνασίου. Ο Δήμαρχος Λέσβου εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στις προσπάθειες των τοπικών παραγόντων της Μόριας και των αρμοδίων εκπαιδευτικών λειτουργών να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν στη λειτουργία του Γυμνασίου Μόριας, χάριν της εξυπηρέτησης των μαθητών και του κοινωνικού και εκπαιδευτικού συμφέροντος γενικότερα.

Επίσης, χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου δέχθηκε, αλληλοδιαδόχως, τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Σαμιώτη και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου με τους οποίους είχαν δημιουργική συνεργασία για θέματα του κλάδου τους αλλά και της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας.

Στη συνέχεια, με το ίδιο περιεχόμενο έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου σύσκεψη κλιμακίου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Περικλή Αντωνίου. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι πεποίθησή του είναι ότι ο τουρισμός αποτελεί σπουδαιότατο οικονομικό και αναπτυξιακό πόρο του δοκιμαζόμενου οικονομικά νησιού μας, γι’ αυτό και θα εξαντλήσει και κατά τη φετινή χρονιά κάθε προσπάθεια για την ενδυνάμωση του τομέα αυτού με στοχευμένες και οργανωμένες πλέον δράσεις και ενέργειες στο πλαίσιο των αποφάσεων της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού και του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου