Χθες, Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011, το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στη συναυλία που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής στο Κάστρο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Λεσβιακού Καλοκαιριού 2011», αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη και στα 100 χρόνια από τη γέννηση του επίσης μεγάλου τέκνου της Λέσβου Μίλτη Παρασκευαϊδη, ο οποίος δώρισε όλη του την περιουσία στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) για την ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου των Λεσβίων στην Αθήνα.

Νωρίς το απόγευμα ο Δήμαρχος Λέσβου παρέστη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου για μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων της αρμοδιότητάς του.

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, ο κ. Βουνάτσος δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη με τον οποίο συζήτησαν γενικότερα θέματα της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, τη δυσλειτουργικότητα του Νόμου του «Καλλικράτη» καθώς και τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τον θεσμό και τους πολίτες.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου