ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού «Λεσβιακού Καλοκαιριού», που διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο και Σάκη Μπουλά να διασκεδάζουν το μουσικό κοινό του νησιού μας για περίπου τρεις ώρες, στο Δημοτικό Στάδιο.

Παλιές και νέες επιτυχίες από την ελληνική ροκ σκηνή διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους, που γέμισαν τις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου, προσφέροντας ένα δυνατό μουσικό ξεκίνημα στο «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2008», που θα κρατήσει συντροφιά στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Λέσβου, με πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, το «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2008» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος», με τους Παύλο Χαϊκάλη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Πάυλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Μάντζιου, Μιχάλη Μαρκάτη και άλλους. Το έργο ανεβαίνει σε ελεύθερη απόδοση και σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Βασίλης Δημητρίου.

Τα εισιτήρια, που προπωλούνται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης (11-1 το πρωί και 7-9 το απόγευμα), τιμώνται προς 22€ (ενηλίκων) και 17€ (μαθητικό / φοιτητικό).