ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λεσβιακό Καλοκαίρι 2008
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Σάκης Μπουλάς
Γιάννης Ζουγανέλης
Χρήστος Θηβαίος
Τρίτη 8 Ιουλίου, ώρα 21:30
Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Ο Δήμος Μυτιλήνης διοργανώνει την Τρίτη 8 Ιουλίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Λεσβιακού Καλοκαιριού 2008», την πρώτη φετινή μεγάλη συναυλία, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με τους Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη και Χρήστο Θηβαίο.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες βάζουν στοίχημα για τη πιο δυναμική και απρόβλεπτη βραδιά του καλοκαιριού, με τραγούδια, σάτιρα, συγκινήσεις και γέλια, από προσωπικότητες που έχουν σημαδέψει τα τελευταία χρόνια το τραγούδι και όχι μόνο.

Σε μια τρίωρη συναυλία, οι θεατές θα απολαύσουν τις καλύτερες στιγμές της 35χρονης δισκογραφίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, παλιά τραγούδια των Σάκη Μπουλά και Γιάννη Ζουγανέλη και τα καυστικά τους σχόλια, αλλά και τις συγκινητικές μπαλάντες του πιο εκφραστικού τραγουδοποιού, του Χρήστου Θηβαίου.
Φίλοι από την εποχή του «Αχ Μαρία» οι Παπακωνσταντίνου, Μπουλάς και Ζουγανέλλης δίνουν αυτό το καλοκαίρι μια αξέχαστη συναυλία, μπλέκοντας αγαπημένα τραγούδια και σπαρταριστή πρόζα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας ταξιδέψουν. Στην παρέας τους και ο Χρήστος Θηβαίος, εξέχον μέλος της «γενιάς των τραγουδοποιών», ο οποίος μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων.

Μαζί τους στη σκηνή, οι εξαιρετικοί μουσικοί της ορχήστρας τους Σπύρος Κατριβάνος (Ντραμς), Ανδρέας Αποστόλου (Πιάνο), Βαγγέλης Πατεράκης (Μπάσο), Μαίρη Μπρόζη (Βιολί), Τάσος Σκούρας (Κιθάρα), Τάνια Κικίδη (Τραγούδι) και Ευγενία Χατζοπούλου (Τραγούδι), που υπόσχονται να χαρίσουν μια μοναδικά μελωδική βραδιά, την οποία θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30 και τα εισιτήρια, που προπωλούνται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης (11-1 το πρωί και 7-9 το απόγευμα), στο Δισκοπωλείο Βινύλιο στη Μυτιλήνη, στα Δισκοπωλεία «Μελωδία» και «Γιώργου Τραγέλλη» στην Καλλονή και στο κατάστημα «Tεν-Τεν» στο Πλωμάρι, τιμώνται προς 20 ευρώ.

Γραφείο Τύπου