Τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, που κατέκτησε το EURO το 2004 στην Πορτογαλία, Γιώργος Καραγκούνης, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, Παναγιώτης Ζορμπάς, τα μέλη του Συλλόγου, Παναγιώτης Πιττός & Αργύρης Τσούρος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χάρης Γραμμός, καθώς και οι χορηγοί, κ. Νίκος Σάκκος και Μάρκος Λαγός, του Ομίλου Follie Follie Group.

Οι παραπάνω, παρουσία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού, Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Λέσβου, Μιχάλη Ταμβακέλλη και της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνάς Ιωσηφέλλη, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, για τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μεταξύ των Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού και της Εθνικής Ελλάδος, που κατέκτησε το Euro 2004, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου.

Ο κ. Γαληνός, καλωσόρισε στο νησί μας τον Γιώργο Καραγκούνη και στο πρόσωπο του ευχαρίστησε θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος του 2004, για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, που δείχνει όχι μόνο την υψηλή ποδοσφαιρική τους αξία αλλά και το μεγαλείο ψυχής και ανθρωπιστικής προσφοράς που διαθέτουν. Επίσης συνεχάρη του Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Παλλεσβιακού για την ποδοσφαιρική τους πορεία και την συνεχή κοινωνική τους προσφορά, καθώς και τους χορηγούς του αγώνα. Τόνισε, τέλος ότι, ο Δήμος Λέσβου στηρίζει ενεργά τον φιλανθρωπικό αυτό ποδοσφαιρικό αγώνα και κάλεσε τους Λέσβιους να στηρίξουν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.

IMG_9623