Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος αναχώρησε για την Αθήνα για μια σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες διαφόρων υπουργείων προς επίλυση κατεπειγόντων προβλημάτων του Δήμου Λέσβου.

Χθες, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, ο κ. Βουνάτσος παρέστη κι απηύθυνε χαιρετισμό στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου και η εταιρεία Apivita.

Το βράδυ δε της ίδιας μέρας, ο Δήμαρχος Λέσβου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Απόστολο Πατέστο, Γιάννη Βατό, Ηλία Κουνιαρέλλη, Γιάννη Τσακύρη και Σταύρο Πολίτη, παρέστησε και μίλησε, καθώς και οι προαναφερόμενοι, σε λαϊκή συνέλευση των δημοτών της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, την οποία διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Κώστα Μουτζούρη, για το τοπικά προβλήματα του Πλωμαρίου και της περιοχής του και για τις δρομολογημένες από τη νέα Δημοτική Αρχή Λέσβου προσπάθειες προς επίλυσή τους, αλλά και για τα γενικότερα ζητήματα της απειλούμενης κατάργησης μιας σειράς κρατικών υπηρεσιών εκεί.

Από το γραφείο τύπου