Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2011 παρέστη, ως μέλος της Επιτροπής Αγώνα του Νησιού μας για τη μη αποδυνάμωση της παρουσίας των Υπηρεσιών του Κράτους στο νησί μας (Πλωμάρι, Παπάδος, Μήθυμνα, Πολιχνίτος – ΙΚΑ, ΔΟΥ, Ειρηνοδικεία κλπ), με τα μέλη της Επιτροπής (Περιφερειάρχη και τετραμελή Επιτροπή Αγώνα Πλωμαρίου) σε σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης Νικόλαο Κανελλόπουλο. Επισκέφθηκε δε, για το θέμα αυτό του Ειρηνοδικείου Πλωμαρίου, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, για το δε περιεχόμενο της συνομιλίας του αυτής ενημέρωσε τα προαναφερόμενα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.

Επισκέφθηκε, επίσης, μόνος του για το πρόβλημα της κατάργησης των περιφερειακών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, τον καθ’ ύλην αρμόδιο Διευθυντή της Κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ Δημήτρη Παπαχρήστου, επειδή η Επιτροπή δεν ειδοποίησε τον Δήμαρχο περί αλλαγής του χρόνου πραγματοποίησης της επίσκεψης προς τον Υποδιοικητή του ΙΚΑ Διονύση Πατσιούρη.

Περισσότερες λεπτομέρειες ο Δήμαρχος θα παράσχει στη συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ που θα παραχωρήσει σήμερα στις 2 μ.μ. στο γραφείο του (Εμπορικό Κέντρο).

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου