Με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με την ευκαιρία της συμμετοχής του κ. Παπαστεργίου, ως ομιλητή στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες έξυπνες πόλεις και το παράδειγμα των Τρικάλων», που πραγματοποιείται σήμερα στις 5:30 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο, από τους φοιτητικούς συλλόγους «Στρατής Ελευθεριάδης – Τεριάντ» του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας και «Μιχάλης Μυρογιάννης» του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο κ. Γαληνός, αφού καλωσόρισε τον κ. Παπαστεργίου στο νησί μας συζήτησε μαζί του τρέχοντα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ έγινε αναφορά και σε πρωτοβουλίες με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους δυο Δήμους. Επίσης, οι δύο Δήμαρχοι δεσμεύτηκαν να εξετάσουν όλες τις δυνατότητες για την ανάπτυξη διαφόρων δράσεων του Δήμου Λέσβου από κοινού με το Δήμο Τρικκαίων.

Ο κ. Παπαστεργίου, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Λέσβου για την ειλικρινή και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και τη φιλοξενία, ενώ ο κ. Γαληνός του προσέφερε αναμνηστικά δώρα.