Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο, με την Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS Σουηδίας, κα Catharina Gehrke, την οποία συνόδευαν η υπεύθυνη Διεθνών Προγραμμάτων Asa Wangso και ο Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών  SOS Ελλάδος, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Ψάνη.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε διεξοδικά η ενίσχυση του Δήμου Λέσβου από τα Χωριά  SOS, σε θέματα στήριξης και φιλοξενίας ανηλίκων προσφύγων, καθώς και η ενίσχυση δραστηριοτήτων της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος, εξήρε για ακόμη μια φορά την ευρεία κοινωνική και φιλανθρωπική δράση των Παιδικών Χωριών SOS, και αφού ευχαρίστησε την κα Gehrke για την επίσκεψη και το ουσιαστικό της ενδιαφέρον, χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική και ωφέλιμη.

Η Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Σουηδίας, με τη σειρά της, συνεχάρη τον Δήμο Λέσβου και τον Δήμαρχο προσωπικά, για τις δράσεις που αναπτύσσει. Δεσμεύθηκε, τέλος, ότι θα συνδράμει το Δήμο Λέσβου, στη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλει, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.