Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Τίτλος: Σάκης Ρουβάς
Ημερομηνία: 28.07.2010 21.30
Κατηγορία: Συναυλίες

Περιγραφή

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Μυτιλήνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΜΥ.) παρουσιάζει τον απόλυτο Έλληνα pop star Σάκη Ρουβά, σε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του «Λεσβιακού Καλοκαιριού 2010».

Η προπώληση των εισιτηρίων, που τιμώνται προς 20€ (γενική είσοδος) έχει ξεκινήσει.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

22.07.2010 – Σάκης Ρουβάς
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Μυτιλήνης (ΔΗ.Κ.Ε.ΜΥ.) παρουσιάζει τον απόλυτο Έλληνα pop star Σάκη Ρουβά, σε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του «Λεσβιακού Καλοκαιριού 2010».
Ο “Sakis”, στην κορυφαία στιγμή της πορείας του, παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό live show, σε μια περιοδεία με επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και η Μυτιλήνη, την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, στις 21:30.
Ο Σάκης Ρουβάς, θριαμβευτής των πρόσφατων MAD Video Music Awards, σπάζοντας το ρεκόρ των τεσσάρων βραβείων, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον καλλιτέχνη και με τη νέα του επιτυχία “Εμένα Θες” να βρίσκεται στην κορυφή των charts, έρχεται να μας απογειώσει μαζί με την “dream team” του, σε ένα μοναδικό θέαμα γεμάτο κίνηση, χορό, δύναμη, απογειώνοντας τους θεατές με τη σπάνια ενέργεια και τη συναρπαστική του παρουσία, που τον καθιστούν τον κορυφαίο performer στην Ελλάδα.

Η προπώληση των εισιτηρίων, που τιμώνται προς 20€ (γενική είσοδος) έχει ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τα προμηθεύονται από:
• Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης (τηλ. 2251037394)
• Δισκοπωλείο «Βινύλιο», Προκυμαία Μυτιλήνης
• «ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ» Ευστράτιος Κριπιντήρης (Ερμού 110, Μυτιλήνη)
• Γραφείο Γενικού Τουρισμού “Πυξίδα” (Καλλονή)
• Γραφείο Γενικού Τουρισμού “Natura” (Καλλονή)

SAKIS Live!
Λεσβιακό Καλοκαίρι 2010
Τετάρτη 28 Ιουλίου – 21:30
Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης
Ένταση, πάθος, θέαμα!
Είστε έτοιμοι να ζήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία;

Γραφείο Τύπου