Ο Δήμος Λέσβου τιμώντας την ιστορική μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973 διοργανώνει κατάθεση στεφάνων την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 στις 12 το μεσημέρι στην προτομή του Μιχάλη Μυρογιάννη στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη και αποστέλλει στους τοπικούς φορείς την ακόλουθη ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εορτασμός 38ης Επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Με την ευκαιρία της 38ης Επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την «17η Νοεμβρίου 1973», παρακαλούμε να συμμετάσχετε στις τιμητικές εκδηλώσεις, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ώρα 12.00 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο, στο μνημείο του συμπατριώτη μας Μιχάλη Μυρογιάννη στην είσοδο του Πάρκου της Αγίας Ειρήνης, από την αδελφή του Μιχάλη Μυρογιάννη, τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Λέσβου, τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Β. Αιγαίου, εκπροσώπους μαθητών Λυκείου, Γυμνασίων, TEE, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, καθώς και φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εκπροσώπων κομμάτων και πολιτικών νεολαιών, επαγγελματικών οργανώσεων και εργατικών κέντρων, αντιπροσωπείες αναπηρικών και εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και παραρτημάτων αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

Τελετάρχης έχει οριστεί ο δημοτικός υπάλληλος Παναγιώτης Λενέτης. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι ή λουλούδια παρακαλούνται να το δηλώσουν στο Δήμο Λέσβου στο τηλέφωνο: 22510 – 48002.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου