Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», κα Αναστασία Αντωνέλλη, ανακοινώνει ότι: σε συνεργασία με την Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λέσβου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, συνδιοργανώνει το Σάββατο  20 Σεπτεμβρίου 2014, την προβολή του ντοκιμαντέρ «MICROBIRTH”, σε παγκόσμια πρεμιέρα. Η προβολή- εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης, Ερμού 111 στις 18.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

«Θέλω να πω ένα Μεγάλο Μπράβο στην Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λέσβου, όχι μόνο για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, αλλά για την γενικότερη προσφορά της στον τομέα της ενημέρωσης, για τα θέματα που αφορούν τον μητρικό θηλασμό και την μητρότητα.

Ζητώ όλοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του εν λόγω συλλόγου, αφού ως γνωστόν ο μητρικός θηλασμός είναι στάση και δώρο ζωής! Όσο για την μητρότητα ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Άλλωστε, έχουν λεχθεί τόσα πολλά! Δεν θα ήταν όμως υπερβολή να πούμε ότι,  για την Χώρα μας θα έπρεπε να ήταν Εθνικός Στόχος, μιας και ως γνωστόν ήμαστε μια Χώρα γερόντων!

Έτσι λοιπόν και εμείς ως Αυτοδιοίκηση, με χαρά δηλώνουμε ότι αγκαλιάζουμε κάθε προσπάθεια της Ομάδας Στήριξης Μητρικού Θηλασμού Λέσβου και είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους, για οποιαδήποτε βοήθεια», δήλωσε σχετικά, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» κα Αναστασία Αντωνέλλη.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου