Το ”Let’s do it World” αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τέταρτη φορά, πραγματοποιείται η συγκεκριμένη καμπάνια, που “υιοθετήθηκε” από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός της δράσης αυτής είναι μέσα σε μία ημέρα, να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ο Δήμος Λέσβου υπό τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, συμμετέχει σε αυτή τη δράση, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2015. Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε όλες τις εθελοντικές ομάδες, τους εθελοντές, τους πολίτες και τους φορείς που θέλουν να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού στο τηλ. 2251054855-56, στο e-mail ethel.genia@hotmail.com, ή στην επίσημη σελίδα στο facebook : Δήμος Λέσβου – Νέα Γενιά και Εθελοντισμός.