Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Ο Δήμος Λέσβου, διεκδικεί μεταξύ 23 Δήμων και Περιφερειών, την βράβευση του για τις καλές πρακτικές του, στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής που αφορούν τις δράσεις του : Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, Ασφάλιση των Ανασφαλίστων πολιτών και έχουν ως στόχο την βοήθεια και την ανακούφιση απόρων και ανασφάλιστων Δημοτών μας.

Ο Θεσμός Bravo Sustainability Awards στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών που υλοποιούνται στην Ελλάδα και συμβάλλουν στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Κοινωνικής Συνοχής, της δημιουργίας προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Η Πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, σε συνεργασία με Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς φορείς με στόχο την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Ζητάμε από τους Δημότες μας να στηρίξουν με την ψήφο τους, την προσπάθεια μας αυτή, που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και της θέλησης, τόσο του Δήμου μας όσο των Δημοτών μας.

Εναλλακτικά οι Δημότες μας μπορούν να πληκτρολογούν απευθείας την ιστοσελίδα : http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/dhmos-lesboy.162.html και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Δήμου Λέσβου .