Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012, το απόγευμα, παρέστη στη διάλεξη του Δρ. Οικονομικών της Εκπαίδευσης, Συμβούλου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου & τ. Γενικού Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Δημήτρη Χαλκιώτη, με θέμα: «Η ψυχολογική προσέγγιση του πολιτικού γίγνεσθαι», που οργάνωσε η Ακαδημία των Πολιτών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος, τόνισε τη σπουδαιότητα της Ακαδημίας των Πολιτών, η οποία αγκαλιάστηκε από τους πολίτες της Λέσβου με ιδιαίτερη θέρμη, γιατί συμβάλει αποφασιστικά στη δια βίου εκπαίδευση.

Ο Δήμαρχος τόνισε τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο κ. Δημήτρης Χαλκιώτης, στη δημιουργία και εδραίωση της Ακαδημίας των Πολιτών, η οποία τώρα πια αποτελεί μια βασική πηγή γνώσης και πολιτισμού.

Τέλος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη δυνατότητα που του έδωσαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της Ακαδημίας των Πολιτών, αλλά και για την πρόσκληση που του απεύθυναν να δώσει κάποια διάλεξη προσεχώς.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου