Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον πρ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου – Εντεταλμένο Σύμβουλο επί θεμάτων Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Χρήστο Κορδώνη, και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Αναστασία Αντωνέλλη, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, παρέστη στην εκδήλωση του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Λέσβου “Mytilene GRACE”, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, στο πλαίσιο της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Σάββας Καλεντερίδης, πρ. στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, γνωστός από την υπόθεση της σύλληψης Οτσαλάν στην Κένυα, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μ. Ανατολή – Α. Μεσόγειο και οι επιπτώσεις στον Ελληνισμό της Ελλάδας και της Κύπρου».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος, αφού συνεχάρη τον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Λέσβου για την πρωτοβουλία να γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση, καλωσόρισε τον κ. Καλεντερίδη, με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνια φιλία, επισημαίνοντας ότι παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναλυτική, άκρως επίκαιρη και εμπεριστατωμένη ομιλία του.

Τέλος, ο Δήμαρχος έδωσε αναμνηστικά δώρα, στην Πρόεδρο του Συλλόγου, Ντόρα Πολίτη και στον κ. Καλεντερίδη.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου