Σε κλίμα συγκίνησης ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μυτιλήνης τέλεσε την Κυριακή, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Καγιάνι, το μνημόσυνο για τους αθλητές που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Τη σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Μ. κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Στρατής Δαγκλής, το μέλος του Δ.Σ. κ. Θεόδωρος Σκουτιανέλλης, καθώς επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Απόστολος Πατέστος και Παντελής Πατερέλλης, ο Αντινομάρχης κ. Σπύρος Γαληνός, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Χάρης Γραμμός, καθώς επίσης πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους γονείς και συγγενείς των αθλητών, αλλά και παράγοντες του αθλητισμού.

Με το πέρας της τελετής, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μυτιλήνης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Ταξιαρχών κ. Ηλίας Κουνιαρέλλης παρέθεσαν καφέ στους καλεσμένους, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής.

Ο Α.Ο.Δ.Μ. ευχαριστεί θερμά τον ιερέα του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών πατέρα Ακίνδυνο, τους ψάλτες και τη νεωκόρο που τέλεσαν το μνημόσυνο κι εύχεται στους γονείς και τους συγγενείς των αθλητών που έφυγαν από τη ζωή, να είναι γεροί, να έχουν δύναμη και κουράγιο και να τους θυμούνται για πάντα.

Αθλητικός Οργανισμός
Δήμου Μυτιλήνης