Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μια κοινωνία αλληλεγγύης είναι εφικτή, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Λέσβου, στο Συνοικισμό, δωρεάν εξέταση παιδιών με νευρολογικά προβλήματα, από τον Παιδονευρολόγο κ. Χάρη Κότσαλη, Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Επιτόπου, βρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, ο οποίος μίλησε με γονείς που εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους γι’ αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου και του αρμόδιου Νομικού Προσώπου, σε μια εποχή που όλο και περισσότερες οικογένειες πλήττονται ποικιλοτρόπως από την οικονομική κρίση.

Ο κ. Βουνάτσος, εξέφρασε δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες στον Παιδονευρολόγο - Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, κ. Χάρη Κότσαλη, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των συνδημοτών μας για την ευγενική εθελοντική προσφορά των πολύτιμων ιατρικών του γνώσεων στα παιδιά μας και ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης του χάρισε αναμνηστικά δώρα. Τέλος, συνεχάρη την κα Αντωνέλλη και τους συνεργάτες της για την πλούσια και πολυποίκιλη ανθρωπιστική τους δράση.

Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος, Αναστασία Αντωνέλλη εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους εθελοντές γιατρούς Λέσβιους και μη, που με την πολύτιμη βοήθειά τους συνδράμουν στη δύσκολη προσπάθεια του Δήμου να σταθεί κοντά στον οικονομικά αδύναμο δημότη, σήμερα που το Κράτος τον έχει εγκαταλείψει.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου