Χθες, Τρίτη 16 Αυγούστου 2011, το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό και τον Αντιδήμαρχο Μήθυμνας Λευτέρη Βογιατζή, παρέστη στην ετήσια λαϊκή συνέλευση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σκαμιωτών Αθήνας μαζί με το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Συκαμιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Συκαμιάς. Στην πολύωρη αυτή συνέλευση ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έδωσαν σαφείς απαντήσεις στα διάφορα θέματα που τέθηκαν για συζήτηση από τους Σκαμιώτες και ανέπτυξαν τον προγραμματισμό των αναγκαίων έργων στην περιοχή. Στη λαϊκή συνέλευση παρέστησαν, επίσης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Αργένου Νικόλαος Δρακούλης και Λεπετύμνου Θεμιστοκλής Καμμένος, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Ζαφειρίου, Δημήτρης Βελούτσος, Γιώργος Πάλλης και ο πρώην Δήμαρχος Μήθυμνας Στέλιος Καραντώνης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Συκαμιά ο Δήμαρχος Λέσβου  και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός επισκέφθηκαν το λαογραφικό μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών και συζήτησαν με την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την αποτελεσματική προβολή και την επισκεψιμότητα του εξαιρετικού αυτού μουσείου.

Αργά το βράδυ, ο Δήμαρχος Λέσβου και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βατός παρέστησαν στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καλλονιατών Αθήνας που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής της Σκάλας Καλλονής.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου