Την καθιερωμένη του γιορτή για την έλευση του νέου έτους πραγματοποίησε το τοπικό συμβούλιο του δημοτικού διαμερίσματος Ταξιαρχών.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Νομάρχης Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Νάσος Γιακαλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Δημηρούδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παντελής Πατερέλλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Απόστολος Πατέστος, ο Πρόεδρος του ΑΟΔΜ κ. Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Δαγκλής, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Κουνιαρέλλης και σύσσωμο το τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Ταξιαρχών, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Παναγιώτης Χαχάλης, καθώς και πλήθος δημοτών.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Νάσος Γιακαλής τόνισε στην ομιλία του την ανάγκη προώθησης και εξέλιξης σημαντικών έργων στη νότια περιοχή, όπως ο βιολογικός καθαρισμός και οι πλακοστρώσεις που θα ακολουθήσουν, επισημαίνοντας πως η ολοκλήρωσή τους θα κάνει το δημοτικό διαμέρισμα Ταξιαρχών ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε και η παραδοσιακή βασιλόπιτα, ενώ μια μικρή ορχήστρα έπαιξε τα κάλαντα. Παράλληλα, οι Σύλλογοι Γυναικών και Γονέων & Κηδεμόνων του χωριού είχαν ετοιμάσει γλυκίσματα, τα οποία πρόσφεραν στους παρευρισκομένους.

Γραφείο Τύπου