Την κοπή της πίτας για την έλευση του νέου έτους πραγματοποίησε το τοπικό συμβούλιο του δημοτικού διαμερίσματος Λουτρών, στην καθιερωμένη του γιορτή, που έγινε σε καφετέρια του χωριού, το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Απόστολος Πατέστος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βάσω Χοχλάκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Δημηρούδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. κ. Κώστας Κατσαρός, ο Πρόεδρος του ΑΟΔΜ κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Μαμώλης και σύσσωμο το τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Λουτρών, καθώς και πλήθος δημοτών.

Ο κ. Μαμώλης στην ομιλία του, έκανε ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων στο δημοτικό διαμέρισμα, χαρακτηρίζοντας το έργο του βιολογικού καθαρισμού, που πραγματοποιείται στην περιοχή των Λουτρών και σύντομα θα δημοπρατηθεί και για τη Σκάλα Λουτρών, ως έργο ζωής που βάζει τα θεμέλια για τα επόμενα 100 χρόνια, επισημαίνοντας πως και με τις αναπλάσεις που γίνονται σε κάθε γειτονιά, το χωριό είναι σα να κατασκευάζεται από την αρχή. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δ.Δ. Λουτρών αναφέρθηκε στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Γήπεδο Λουτρών, στις παρεμβάσεις που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο, ενώ έκανε λόγο και για τη δρομολόγηση έργων στα Λουτρά το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως το πάρκινγκ, το αγροτικό ιατρείο και ένας πολυχώρος εκδηλώσεων. Ο κ. Μαμώλης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Νάσο Γιακαλή, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την άψογη συνεργασία τους.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Απόστολος Πατέστος αφού τόνισε στη σύντομη τοποθέτησή του, πως η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την καλή συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων για την πρόοδο του διευρυμένου Δήμου Μυτιλήνης, ανταποκρίθηκε θετικά σε δύο αιτήματα που εισηγήθηκε ο Πρόεδρος κ. Μαμώλης σχετικά με την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και το ποδοσφαιρικό σωματείο του χωριού, τον Αετό Λουτρών, ευχόμενος κάθε επιτυχία για το 2009.

Γραφείο Τύπου