Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος παρέστη το Σάββατο 15 Ιανουαρίου το μεσημέρι στην τελετή της κοπής της βασιλόπιτας των Κατηχητικών Σχολείων Λέσβου, της οποίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης και πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Δήμαρχος Λέσβου παρέστη στην κοπή της πίτας της Ένωσης Θεολόγων και του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας Μυτιλήνης και παρακολούθησε την ομιλία του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ Τρίτου με θέμα «Το πρόβλημα των Σκοπίων. Η πολιτική και εκκλησιαστική του διάσταση» στο Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Λέσβου παρέστη στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Μυτιλήνης «Ο Τρίτων», του Κατηχητικού και της Ενοριακής Εστίας της Παναγίας Χρυσομαλλούσας και της Δημοτικής Κοινότητας Άντισσας.

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου ο κ. Βουνάτσος παρέστη στην πανηγυρική θεία λειτουργία της εορτής του Αγίου Αντωνίου στην Τοπική Κοινότητα Τρύγωνα Πλωμαρίου και στη συνέχεια στην κοπή της πίτας της Τοπικής Κοινότητας Τρύγωνα και του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου.