«Εκστρατεία» καθαρισμού των ακτών της Λέσβου, σε συνεργασία με την 98 Α.Δ.Τ.Ε. ξεκίνησε ο Δήμος Λέσβου.

Μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη, με τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε., Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Μήττα, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ο Δήμος Λέσβου και ο Στρατός, σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, καθαρίζουν την Ακτή της Πεδής Μανταμάδου, την Πέμπτη 23 Μαΐου τη Σκάλα Καλλονής, την Παρασκευή 24 Μαΐου το Ντίπι, την Κυριακή 26 Μαΐου την Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης, την Τετάρτη 5 Ιουνίου τα Βατερά, την Πέμπτη 6 Ιουνίου το Μόλυβο, και την Παρασκευή 7 Ιουνίου τη Νεάπολη και τα Τσαμάκια της Μυτιλήνης.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της 98 Α.Δ.Τ.Ε. και προσωπικά τον Υποστράτηγο κ. Μήττα, για την καθοριστική συμβολή των μονάδων της 98 Α.Δ.Τ.Ε. στον καθαρισμό και ευπρεπισμό των παραπάνω πολυσύχναστων παραλιών του νησιού μας.

Επίσης, απευθύνει κάλεσμα στις εθελοντικές οργανώσεις, στους συλλόγους, στους φορείς, καθώς και στους μεμονωμένους εθελοντές των περιοχών που θα πραγματοποιείται ο καθαρισμός, να συμμετάσχουν ενεργά και να βοηθήσουν, όπως κάνουν με συνέπεια όλο αυτό το διάστημα, αφού έλθουν σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, στο τηλέφωνο 2251048072 και με τους τοπικούς Κοινοτάρχες και Αντιδημάρχους. Στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καθαρό Δήμο. Η συμβολή όλων είναι απαραίτητη και καθοριστική, τονίζει ο κ. Βουνάτσος.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου