Η Royal Opera House of London παρουσιάζει: «The Royal Ballet»

Τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο Aντένα, σε απευθείας μετάδοση από το Covent Garden του Λονδίνου.

Σημερινή παράσταση είναι «ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» του Christopher Wheeldon.

Μία νέα σπουδαία συνεργασία με το Royal Ballet, τον διασημότερο θίασο μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, με έδρα τη Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου, εξασφάλισε ο Όμιλος ANTENNA για τη σεζόν 2013-14, μεταδίδοντας πέντε σπουδαίες παραστάσεις. 

Το Royal Ballet διαθέτει ένα ευρείας κλίμακας ρεπερτόριο. Παρουσιάζει μεγάλα κλασικά μπαλέτα, έργα κληρονομιά του Frederick Ashton και του Kenneth MacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.

Οι παραστάσεις που μεταδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Royal Opera House live cinema» έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τεράστια απήχηση του κοινού στις μεταδόσεις του προγράμματος είχε ως αποτέλεσμα οι αίθουσες του δικτυού προβολής, αλλά και οι χώρες μετάδοσης να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, το δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου τον Σεπτέμβριο του 2009 αριθμούσε 45 αίθουσες, οι οποίες τον Οκτώβριο του 2012 έφτασαν τις 240. Όσο για το διεθνές δίκτυο, τον Σεπτέμβριο του 2009 περιλάμβανε 120 αίθουσες σε 12 χώρες και τον Οκτώβριο του 2012, οι χώρες ξεπέρασαν τις 32 και οι αίθουσες προβολής τις 900.

Η επιτυχία των παραστάσεων του προγράμματος «Royal Opera House live cinema» είναι αξιοσημείωτη, καθώς τόσο τα μεγάλα κλασικά έργα όσο και οι νέες παραγωγές συγκεντρώνουν ένα πλήθος κόσμου σε κάθε μετάδοση.

Τη σεζόν 2012 – 13 το Royal Opera House live cinema παρουσίασε 9 παραγωγές, οι οποίες μεταδόθηκαν σε περισσότερες από 35 χώρες και σε πάνω από 900 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο.

Τη σεζόν 2013-2014 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πέντε εξαιρετικές παραγωγές μπαλέτου, τις οποίες εξασφάλισε για την Ελλάδα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι παραστάσεις θα μεταδοθούν από επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και θέατρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς και για την προπώληση των εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rohballet.gr

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων