Ο Δήμος Μυτιλήνης διοργανώνει την 1η Συνάντηση των συντοπίτικων συλλόγων της πόλης μας, με την επωνυμία «Η Μυτιλήνη μια αγκαλιά» το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη

Στην εκδήλωση, της οποίας την καλλιτεχνική επιμέλεια και το συντονισμό έχει αναλάβει η Πολιτιστική Παρέμβαση «Πάραλος, θα λάβουν μέρος οι Σύλλογοι Μακεδόνων, Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Αιτολωακαρνανών, Πελοποννησίων, Λημνιών, Κρητών, Κυπρίων του νησιού μας, με κύριο μέλημα την προώθηση της λαϊκής μας παράδοσης.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Νάσος Γιακαλής, αναφορικά με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δήλωσε: «Διοργανώνουμε φέτος, για πρώτη φορά αυτή τη Συνάντηση, με τη συμμετοχή αρκετών Συλλόγων που θα μας παρουσιάσουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα των πατρίδων τους, καθώς και το έργο τους. Το Δημοτικό μας Θέατρο θα πλημμυρίσει από τις δράσεις των συλλόγων αυτών και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό τους, σε μια αναδρομή της ιστορίας τους, η οποία θα πλαισιωθεί μουσικά και χορευτικά από τα δραστήρια μέλη της Πολιτιστικής Παρέμβασης «Πάραλος», γεγονός που εγγυάται ένα απόλυτα επιτυχημένο διήμερο εκδηλώσεων, το οποίο σκοπεύουμε να καθιερώσουμε ως θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.»

Γραφείο Τύπου