Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΘΕΑΤΡΟ Η ΖΩΗ ΜΟΥ»   φέρνει τη δημοφιλέστερη μουσικοθεατρική παράσταση της Αθήνας, στη Μυτιλήνη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ 21.00 ΜΜ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

H Darkland ανέβηκε για τρείς μήνες στο Θέατρο Φούρνος και ξεχώρισε βάσει των στατιστικών του Αθηνοράματος ως η δημοφιλέστερη μουσικοθεατρική παράσταση.

Από τις σκιές του μιούζικαλ, του θεάτρου και του παραμυθιού, οι παρεξηγημένοι σκοτεινοί ήρωες ζητάνε δικαίωμα στο φως. Κρυμμένοι χαρακτήρες μιλάνε και τραγουδάνε για τη διαφορετικότητα, την περιθωριοποίηση και την ελπίδα. Ο Σουίνι Τόντ ψάχνει την αγάπη και ο Τζόκερ καλεί το άλλο του μισό. Ο Λόρκα συνομιλεί με το Satie κι ο Chopin με τη μοναξιά. Η Νεκρή Νύφη βρίσκει το Φάντασμα της Όπερας κι ο Ψαλιδοχέρης παρακολουθεί αμίλητος… Ο Αζίζ Νεσίν συναντά την Τζένη των πειρατών κι ακούν το τραγούδι της Μήδειας… Και μέσα απ΄ τους καπνούς, ο Αρωματοποιός παρέα με την Κατερίνα Γώγου αρπάζουν την ουσία της αγάπης… Μάγια και ύμνοι, φεγγάρια κι αστερόσκονη συνοδεύουν τους στιγματισμένους στο δρόμο της κατανόησης. Μια παράσταση για την ευγένεια του σκοταδιού, την αφύπνιση της άλλης μας πλευράς… Μία γιορτή της διαφορετικότητας.

Διαβάστε παρακάτω τις κριτικές που απέσπασε καθώς και γενικές πληροφορίες για την παράσταση:
https://grafei.wordpress.com/2014/11/19/darkland-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1/

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.