Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου μετά από αίτημα των Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και  Νηπιαγωγείου  Παπάδου Γέρας συνδιοργανώνει μαζί τους,  Ημερίδα Επανεκκίνησης Καρδιάς,  στον Παπάδο της Γέρας, το Σάββατο 1η Δεκέμβρη 2018, στην αίθουσα πολιτισμού  «Οδυσσέας Ελύτης» ώρα 18.30.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με  την πολύτιμη συνεργασία  και υποστήριξη της E.C.O.S.E.P Aegean, την οποία και ευχαριστούμε από καρδιάς!

Και σε αυτή την ενημερωτική- εκπαιδευτική εκδήλωση, με θέμα την εκμάθηση των πρακτικών- ενεργειών  επανεκκίνησής καρδιάς ,   θα βρίσκονται εκπαιδευτές με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ενημερώσουν και να  εκπαιδεύσουν μαθητές και  πολίτες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, στην εφαρμογή  τριών απλών βημάτων επανεκκίνησης καρδιάς, που μπορούν να σώσουν ζωές.

Προσκαλούμε όλους τους Γεραγώτες να έρθουν σε αυτήν την Ημερίδα, μιας και η διάθεση μιάς ώρας από τον απογευματινό τους χρόνο μπορεί να σώσει στην κυριολεξία μια ζωή!

Κλείνοντας οφείλουμε να συγχαρούμε τους Εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Παπάδου  για το έμπρακτο κοινωνικό τους ενδιαφέρον, την συνεργασία και την κοινωνική τους συνεισφορά η οποία αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει νοιάξιμο και ενδιαφέρον, η κοινωνία μας έχει ελπίδα καλυτέρευσης.

Αναστασία Αντωνέλλη

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.