Ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Τσουπής, εκπροσωπώντας τον Δήμο Λέσβου και τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό, παραβρέθηκε στην τελετή «Ημέρας Εφέδρου – Εθνοφύλακα», που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παρατηρητήριο του Πεδίου Ασκήσεων, στο «Καμένο Δάσος».

Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποιήθηκαν σχετικές ομιλίες, προβολή οπτικοακουστικού υλικού, στρατιωτική άσκηση μικρής κλίμακας, καθώς και απονομή τιμητικών επαίνων και διπλωμάτων.

Σε σχετική δήλωση του ο Αντιδήμαρχος, συνεχάρη την 98 ΑΔΤΕ και προσωπικά τον Διοικητή, Υποστράτηγο κ. Σταύρο Τσερπέ, όχι μόνο για την άψογη οργάνωση της τελετής και την άρτια εκτέλεση της εντυπωσιακής, όπως την χαρακτήρισε, άσκησης, αλλά και για τις γενικότερες πρωτοβουλίες που λαμβάνει στην κατεύθυνση της ενίσχυσης – ανάδειξης του θεσμού των Εφέδρων – Εθνοφυλάκων. «Με την ανιδιοτελή και αποτελεσματική προσφορά τους, Έφεδροι και Εθνοφύλακες, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή. Είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αν ποτέ χρειασθεί, προασπίζοντας την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Με υψηλό αίσθημα αυταπάρνησης και απόλυτη αίσθηση της αποστολής τους αποτελούν ένα σημαντικό συνδετικό κρίκο μεταξύ Στρατού και κοινωνίας και μια ισχυρή αποτρεπτική δύναμη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσουπής.