Η Αντιδήμαρχος Εθελοντικών Οργανώσεων Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Ιωσηφέλλη Αθηνά, συγχαίρει και ευχαριστεί την Ομάδα Δυτών του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων Ν. Λέσβου, τους αυτοδύτες της Ομάδας Lesvos Scuba Divers, την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης «Προσφέρω», τον Σύλλογο Τουριστικής Ανάπτυξης Σκάλας Καλλονής, το Τοπικό Διαμέρισμα Καλλονής, τον Λιμενικό Σταθμό Σκάλας Καλλονής, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης (Τμήμα Περιβάλλοντος) και όλους τους εθελοντές – ευαισθητοποιημένους πολίτες, για τον καθαρισμό του βυθού και της ακτής στη Σκάλα Καλλονής, σε συνεργασία με την HELMEPA.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έρχεται ως συνέχεια μιας συνεπούς παρουσίας στο χώρο του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου πλούτου μας.

«Ως Δήμος Λέσβου, είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε κοντά σε όλα τα εθελοντικά σωματεία που βοηθούν το καθένα με τον τρόπο του, να έχουμε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής», αναφέρει σχετικά, η Αντιδήμαρχος Εθελοντικών Οργανώσεων Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Ιωσηφέλλη Αθηνά.
Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου