Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου, για την άμεση ανταπόκριση και δημιουργία νέων υποδομών και εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας, για την προσωρινή στέγαση των μαθητών μετά τον σεισμό της 12ης Ιουνίου2017.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Μυτιλήνη, 28.08.2017
Αρ.Πρωτ.: – 51325 –
ΠΡΟΣ: -Υπουργό Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων
 κ. Κ. Γαμβρόγλου
 Δ/νση: Aν. Παπανδρέου 37
             151 80-Μαρούσι
 Κοιν: MME
Ταχ. Δ/νση:     Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17
Ταχ. Κωδ.:      81 132 Μυτιλήνη
Τηλ.:    22513 50575
Fax:     22513 40184

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Λεσβιακού Λαού, της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Νησιού μας αλλά και των Γονέων και Μαθητών του Δ.Σ και Νηπιαγωγείου Βρίσας, για την άμεση ανταπόκρισή σας και τη δημιουργία νέων υποδομών και εγκαταστάσεων στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου για την προσωρινή στέγαση των μαθητών μετά τον καταστροφικό της 12ης Ιουνίου 2017.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών σας κα Έφη Φλώρου και τον Προϊστάμενο Τεχνικού τμήματος κ. Βασίλη Παύλου για την αμεσότητα των ενεργειών τους που είχαν ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να εκτελούνται οι απαραίτητες εργασίες και πολύ γρήγορα και έγκαιρα να λειτουργήσει το σχολείο της Βρίσας, μέχρι να  αναγερθεί νέο κτίριο.

Η συνεργασία του Δήμου Λέσβου με το Υπουργείο και  με τα παραπάνω στελέχη θεωρώ ότι ήταν άψογη και αποτελεσματική.

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ θερμά.

Ο Δήμαρχος Λέσβου

Σπυρίδων Γαληνός