Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Λέσβου και την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης με ειδικά φάρμακα, πάρκων, πλατειών και δημοσίων χώρων, στη Μυτιλήνη, μετά την αναχώρηση από το νησί μας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

IMG_10031 IMG_10035

Ήδη από χθες έχει καθαρισθεί και απολυμανθεί σχολαστικά το μεγαλύτερο μέρος των παραπάνω χώρων από το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Λέσβου.

IMG_10036 IMG_10033

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους επισκέπτες που προγραμματίζουν αν έρθουν στο νησί μας, τους γονείς των πρωτοετών και των λοιπών φοιτητών, αλλά και τους ίδιους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ότι η πόλη της Μυτιλήνης παραμένει απόλυτα ασφαλής, καθαρή και έτοιμη  να τους υποδεχθεί. Σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να μην επαναληφθούν οι άσχημες στιγμές που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες.

IMG_10034 IMG_10032

Τέλος, ο Δήμος Λέσβου, ευχαριστεί το Επιμελητήριο Λέσβου και τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, για την προσφορά υλικών καθαρισμού και απολύμανσης.

IMG_10038 IMG_10039

IMG_10037