Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Παλιό Δημαρχείο, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Νάσο Γιακαλή και μέλη της δημοτικής αρχής, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η Υφυπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων και Νήσων, Ελπίδα Τσουρή, στα πλαίσια ανάληψης των καθηκόντων της.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Γιακαλή να δεσμεύεται για μια καλή και ουσιαστική συνεργασία με το Υπουργείο, τονίζοντας πως γύρω από θέματα που εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον των πολιτών, επιθυμεί την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας.

Η Υφυπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων και Νήσων, Ελπίδα Τσουρή επεσήμανε από την πλευρά της, πως η δημιουργία του νέου Υπουργείου σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα νησιά μας με την Πολιτεία να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε θέματα που απασχολούν το νησιωτικό χώρο.

Η κ. Τσουρή τόνισε τέλος, πως θα έχει ανοιχτή γραμμή με τον κ. Γιακαλή αλλά και τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς, ώστε να προωθηθούν λύσεις και να επισπευτούν διαδικασίες για τα μικρά ή μεγάλα ζητήματα, που απασχολούν τον τόπο.

Γραφείο Τύπου