Χθες, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος παρακολούθησε τη θεία λειτουργία προς τιμήν της Υπαπαντής του Κυρίου που έλαβε χώρα στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιάς-Πλωμαρίου με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, χοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιακώβου.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Λέσβου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Λουτροπόλεως Θερμής και Πλωμαρίου Σταύρο Πολίτη, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου Κώστα Μουτζούρη και άλλους τοπικούς συμβούλους, επισκέφθηκαν αλληλοδιαδόχως το δημοτικό γήπεδο και το γηροκομείο Πλωμαρίου, οργανισμούς που εξαρτώνται από τον Δήμο Λέσβου πλέον, τον θρυμματισθέντα από την πρόσφατη κακοκαιρία βραχίονα της μαρίνας Πλωμαρίου, τη χωματερή, την κατάρρευση ενός ικανού τμήματος δημοτικού περιφερειακού δρόμου της πόλεως Πλωμαρίου στη συνοικία Κουλφάνι εξαιτίας της οποίας διακόπηκε η επικοινωνία των εκεί συνοικιών, την καθίζηση τμήματος της επαρχιακής οδού Πλωμαρίου-Μελίντας, συνεπεία της οποίας επίσης αποκλείστηκε η διέλευση του δρόμου αυτού από οκταετίας περίπου και δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να επιδιορθωθεί, καθώς και τον υπολειτουργούντα βιολογικό καθαρισμό της πόλεως.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Βουνάτσος παρέστη στην τελετή του κοψίματος της βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Πλωμαρίου, όπου έγινε σχετικός απολογισμός του έργου του από τους υπεύθυνους, και μίλησε επικαίρως, ιδίως για το χαροποιητικό γεγονός ότι παρόλη τη σημαντική δράση του το ΚΑΠΗ αυτό δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ πουθενά.

Τέλος, το βράδυ της ίδιας μέρας παρέστη στην κοπή πίτας του θεατρικού εργαστηρίου του τέως Δήμου Μυτιλήνης, συνοδευόμενος από τον προταθέντα Πρόεδρο του υπό σύσταση Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Άθλησης Κώστα Αστυρακάκη, και συνεχάρη τους υπεύθυνους για την ποιοτική προσφορά του εργαστηρίου στα θεατρικά δρώμενα.

Σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, το πρωί ο κ. Βουνάτσος παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» στην Αγιάσο.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου