Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα της Παναγίας στη Στύψη, παρέστη την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αγίας Παρασκευής - Πέτρας. Γιώργο Κυριαζή, τον Πρόεδρο της Δημοτιικής Κοινότητας Στύψης, Φωκίων Γελαγώτη και Τοπικούς Συμβούλους.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, το απόγευμα, ο κ. Βουνάτσος, μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ανθούλα Βαμβουρέλλη και την Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σοφία Δόλκα, υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης το κρουαζιερόπλοιο «ORIENT QUEEN», που πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο νησί μας, με επιβάτες τον Διευθυντή, δημοσιογράφους, τεχνικούς και ακροατές του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, τους οποίους ο Δήμαρχος καλωσόρισε και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα. Η εκδήλωση διανθίστηκε με το χορευτικό του Δήμου Λέσβου, τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και με χορευτικό των Κυπρίων κ.α., ενώ ολόκληρη η εκδήλωση υποδοχής μεταδόθηκε ζωντανά από το Ρ.Ι.Κ.

Οι Κύπριοι κατενθουσιασμένοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και γενικότερα το Δήμο Λέσβου για τη θερμή υποδοχή, ενώ δήλωσαν καταγοητευμένοι από τις φυσικές καλλονές του νησιού μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με την πρώτη ευκαιρία θα το ξαναεπισκεφθούν.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου