Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, το πρωί, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, Κώστα Φραγκόπουλο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου Στρατή Κουτλή, παρέστη στην χειροτονία εις Ιερέαν, του Διακόνου Χαράλαμπου Γιουβανάκη, υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού Παλαιοχωρίου 

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος μαζί με τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, τον Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Καραμούζη, τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Επαρχίας Πλωμαρίου, π. Ευστάθιο Μεταξή και τον νέο Ιερέα του Παλαιοχωρίου, ξεναγήθηκε στο Εκκλησιαστικό Μουσείου του Ναού.

Ακολούθως ο κ. Βουνάτσος προήδρευσε συσκέψεως στο Κοινοτικό Κατάστημα Παλαιοχωρίου, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Στρατής Κουτλής, ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Φραγκόπουλος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, όπου εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα του χωριού, με έμφαση στα δυσεπίλυτα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα μας γενικότερα.

Κλείνοντας τη σύσκεψη, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου για την εποικοδομητική συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλουν και απένειμε στον Πρόεδρο αναμνηστικά δώρα, για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Νησιού μας. 

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου