Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την υπογραφή υπεύθυνων δηλώσεων και συμβάσεων εργασίας των ατόμων που προσλήφθηκαν στο Δήμο Λέσβου μέσω της Α.Μ.Κ.Ε. «Ηλιαχτίδα», με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, ο Δήμος Λέσβου κάλεσε τους εν λόγω συμβασιούχους προσληφθέντες, σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Εκεί ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, τους καλωσόρισε και έγινε η διαδικασία καταγραφής και τοποθέτησής τους, ώστε  άμεσα να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.  

Ο κ. Βουνάτσος, στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε στους νέους συμβασιούχους καλή και αποδοτική εργασία. Ο Δήμαρχος ζήτησε να δείξουν συνέπεια και υπευθυνότητα, γιατί ο νέος ενιαίος Δήμος Λέσβου, αντιμετωπίζει πολλές και μεγάλες δυσκολίες και οι κάτοικοι δικαίως απαιτούν την επίλυση των μικρών και μεγάλων τους προβλημάτων. «Είμαι σίγουρος – τόνισε ο κ. Βουνάτσος – ότι η δική σας προσφορά θα δώσει σημαντικές λύσεις και θα διευκολύνει το δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής, προς όφελος πάντα των κατοίκων του νησιού μας».

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος, Γιάννης Τσακίρης έδωσε μια σειρά από πληροφορίες στους συμβασιούχους εργαζόμενους και ακολούθησε ανάλυση των καθηκόντων, των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων τους ανά κατηγορία και αντικείμενο εργασίας.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου