Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, στην Πλατεία Σαπφούς, η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στη Γάζα με τα χιλιάδες θύματα, που διοργάνωσαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιαρχών και η Ομάδα Διάσωσης Λέσβου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου για το δράμα του παλαιστινιακού λαού και τη δολοφονία των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και η συγκέντρωση φαρμάκων και χρημάτων για την αγορά δύο ηλεκτρογεννητριών για το Νοσοκομείο της Γάζας.

Το συντονισμό της όλης οργάνωσης είχαν ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δ.Δ. Ταξιαρχών και η κ. Ζωή Λειβαδίτου ως Πρόεδρος της Ομάδας Διάσωσης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Νάσος Γιακαλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Δημηρούδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ζερδελής, Παπαδόπουλος, Δαγκλής και Χριστοδούλου, οι Δήμαρχοι Ευεργέτουλα και Μανταμάδου κ.κ. Πολυπαθέλλης και Αποστόλου, ο Πρόεδρος της Συνύπαρξης στο Αιγαίο κ. Πόθας, καθώς και η αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην Ηχητική Αιγαίου Καρατζάς – Μυλωνάς, στην Ποτοποιΐα Ψαροπούλα, στους μουσικούς που έπαιξαν και τραγούδησαν για την εκδήλωση και στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που μας έδωσαν φάρμακα και χρήματα.

Τέλος, ευχαριστούμε το Δήμο και το ΚΤΕΛ για την παραχώρηση του Λεωφορείου και για το στήσιμο της εξέδρας

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης

Ηλίας Κουνιαρέλλης & Ζωή Λειβαδίτου

Γραφείο Τύπου