Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καλλονής «Αποστολή του Παπά – Στρατή», του Δήμου Λέσβου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, τον οποίο υποδέχθηκε στην Καλλονή, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Χαιρετισμό απεύθυναν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός ο Αντιδήμαρχος Καλλονής, Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλλη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Λέσβου, τον Δήμαρχο προσωπικά και όλους όσοι εργάσθηκαν για την επίτευξη του στόχου της δημιουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καλλονής. Αποτέλεσμα της  αγαστής αυτής συνεργασίας, είναι η πραγματοποίηση του ονείρου του Παπά – Στρατή, που προσφέρει στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την βοήθεια Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσω του Φιλανθρωπικού της Οργανισμού «Αποστολή», που επιτελεί τεράστιο κοινωνικό έργο. «Ο Δήμος Λέσβου, με όλες τις κοινωνικές δομές που διαθέτει, θα συνεχίσει και θα εντείνει την πολυποίκιλη ανθρωπιστική του δράση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γαληνός.