Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, παρέλαβε σήμερα από τον υπεύθυνο του υποκαταστήματος του super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ της Μυτιλήνης, δωροεπιταγές αξίας εξακοσίων ευρώ για την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά:

«Σε συνέχεια των προσπαθειών μας που στόχο είχαν και έχουν την παροχή βοήθειας σε τομείς πρώτης και επείγουσας ανάγκης – σίτισης και υγείας- σε οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας, πληροφορούμενη το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης των super markets ΜΑΣΟΥΤΗΣ, υποβάλλαμε αίτημα υπαγωγής μας σε αυτό τον Απρίλιο του 2013.

Με αίσθημα χαράς και ευγνωμοσύνης παρέλαβα σήμερα δωροεπιταγές συνολικής αξίας εξακοσίων ευρώ, οι οποίες και θα διατεθούν σε τριάντα άπορες οικογένειες του Δήμου μας, τα στοιχεία των οποίων διαθέτουμε στον Οργανισμό μας.

Για μας είναι ενθαρρυντικό το ότι στην μάχη μας κατά της φτώχειας, με τα περιορισμένα οικονομικά μας, έχουμε συμπαραστάτες και αρωγούς Ελληνικές επιχειρήσεις! Εκ μέρους του Οργανισμού μας αλλά και των συνδημοτών μας, ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα super markets ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ελπίζουμε το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις Ελληνικές και ξένες.»

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου