Από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι:

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων πρόκειται να πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή κρέατος σε απόρους του Δήμου μας, συνεχίζοντας  την υλοποίηση των μηνιαίων διανομών προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας. Προσκαλούμε  τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, να προσέλθουν, όσοι επιθυμούν, στην  δωρεάν διανομή κρέατος που θα γίνει σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 6083 δημότες μας (2788 οικογένειες).  

Θα διανεμηθούν 10.670 κιλά κρέατος (4570 κιλά χοιρινό και 6.100 κιλά βόειου κρέατος).

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλήν Μυτιλήνης- Θερμής) οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν κατά τόπους από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, για την διανομή  που θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, για την ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Η διανομή για τις Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Από Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή  14 Δεκεμβρίου στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη