Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος βρέθηκε την Παρασκευή 13 Μαίου 2011 στη Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα του Δήμου εκεί.

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό, Οικονομικών Απόστολο Πατέστο, Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη , τον Αντιδήμαρχο Μήθυμνας Ελευθέριο Βογιατζή καθώς και τα μέλη του Συμβουλίου του τέως Δήμου Μήθυμνας επισκέφθηκαν τη λιμνοδεξαμενή του Βαφειού, τον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου και το κάμπινγκ Μήθυμνας, τον δρόμο προς Εφταλού που καταστράφηκε από τις θεομηνίες των προηγούμενων ετών και τέλος τις σχεδόν εγκαταλειμμένες Δημοτικές Ιαματικές Πηγές της Εφταλούς.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του τέως Δήμου Μήθυμνας στην οποία παρέστησαν και οι πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Αργένου, Λεπετύμνου και Συκαμιάς καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας κατά την οποία απαντήθηκαν τα ερωτήματα σε μερικές περιπτώσεις δόθηκε άμεσα λύση και στις άλλες δρομολογήθηκαν για την άμεση επίλυσή τους λόγω ακριβώς των ιδιαιτεροτήτων τους.

Επίσης, το Σάββατο 14 Μαίου 2011 στις 8 το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό, παρέστησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύψης με θέμα «Οδική Ασφάλεια» στα γραφεία του στη Στύψη. Η εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, απευθυνόταν κυρίως στους μαθητές της Στύψης όλων των ηλικιών αλλά και στους γονείς τους. Στη συνέχεια στο Κοινοτικό Κατάστημα συζητήθηκαν διάφορα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Στύψης Φωκίωνα Γελαγώτη και μέλη του Συμβουλίου αυτού αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τέλος, την Κυριακή 15 Μαίου 2011 ο Δήμαρχος Λέσβου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό, Οικονομικών Απόστολο Πατέστο, Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης Θεόδωρο Στεργίου παρέστησαν στην τελετή του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Θεοδώρου, προστάτη της Λέσβου και πολιούχου της πόλεως Μυτιλήνης.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου