Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα παιδαγωγικών και ψυχολογικών επιστημών με θέμα «Για να είναι το παιδί σου ΠΑΝΤΑ καλός μαθητής», η οποία έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 το βράδυ ο Δήμαρχος παρέστη στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λέσβου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Θερμής και τον πολιτιστικό-εξωραϊστικό σύλλογο «Άγιος Γεώργιος» στο χώρο του λιμανιού της Θερμής. Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συμμετείχε η χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα της Παναγιούδας.

Σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, ο Δήμαρχος Λέσβου δέχθηκε επιτροπή μαθητών της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου και της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, κατοίκων της περιοχής του πάρκου της οδού Ασκληπιού στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στο πάρκο αυτό από την εισβολή και την κατοχή του από τσιγγάνους και ναρκομανείς, οι οποίοι απειλούν το μαθητόκοσμο που συχνάζει εκεί, χειροδοκούν εναντίον τους και τους τρομοκρατούν. Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους νεαρούς μαθητές, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους κι έδωσε εντολή στον παριστάμενο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιάννη Βατό να μεταβούν αμέσως επιτόπου με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη και να ενεργοποιήσουν αμέσως τη Δημοτική Αστυνομία για την επιβολή της νομιμότητας και της ευταξίας στο συγκεκριμένο πάρκο.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου