Την Κυριακή 20 Μαΐου 2010 το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρέστη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιηθήκαν στη Μυτιλήνη, για την Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μάχης του Σκρα.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος, μαζί με τον ειδικό συνεργάτη για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Μουτζούρη, μετέβη στην περιοχή της Αγίας Κυριακής όπου μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Λέσβου και του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, προέβησαν στον εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου και της παιδικής χαράς της Αγίας Κυριακής, σε συνέχεια ανάλογων δράσεων και σε άλλες περιοχές της Μυτιλήνης, (παιδική χαρά εργατικών κατοικιών Χρυσομαλλούσας, πάρκο Ι.Κ.Α., παιδική χαρά Χρυσομαλλούσας, παιδική χαρά όπισθεν Νοσοκομείου, κ.α.).

Ο κ. Βουνάτσος, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που με τη συνεχή δράση τους βοηθούν σημαντικά στις προσπάθειες του Δήμου Λέσβου για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό των δημοτικών χώρων.

Σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Μεσαγρό.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου