Δραστηριότητες Δημάρχου Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, το μεσημέρι, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Παιδείας & Άθλησης, Κώστα Αστυρακάκη, και πολλούς συνδημότες μας, παρέστη στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργάνωσε με επιτυχία στον αύλειο χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο, Θεόδωρο Στεργίου, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, αλλά και για την εν γένει δράση τους.

D_K_Mitilinis

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το «Καλλιτεχνικό Παζάρι», που πραγματοποίησε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Στέγη Θεοφίλου», με έργα ζωγραφικής των δασκάλων και μαθητών του Συλλόγου, συνεχάρη δε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου για την πολλαπλή δημιουργική δραστηριότητα τους επί μακρά σειρά ετών καλλιτεχνικής προσφοράς και ανάδειξης της προσωπικότητας και του έργου του μεγάλου Λαϊκού μας Ζωγράφου Θεόφιλου.

Theofilos

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Βουνάτσος, μαζί με τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Ζαφειρίου και Ηλία Κουνιαρέλλη, παραβρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Θεατρικού Ομίλου Καλλονής, που περιελάμβανε παράσταση με την χορωδία και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, ενώ απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Συλλόγου, Θεοχάρη Πελέκο, είπε ότι για ακόμη μια φορά ο Ε.Θ.Ο.Κ. χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά στο πολυπληθές κοινό, που κατέκλυσε το Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, συνεχίζοντας μια πολύπλευρη πολιτιστική προσφορά στην Καλλονή και σ’ όλο το νησί μας επί τριάντα δύο συναπτά έτη, με κορύφωση τα τελευταία χρόνια .

kalloni

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, το απόγευμα, ο κ. Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Προκόπη Γυμνάγο, Ηλία Κουνιαρέλλη και Δημήτρη Μουτζούρη, παρέστη στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου, καθώς και του ΕΠΑΛ Πλωμαρίου, στο Δημοτικό Πάρκο Πλωμαρίου, που διοργάνωσε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, κα Νέντα Καμπάνη και οι Καθηγητές των εν λόγω Σχολείων, σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, προσδίδοντας μια ξεχωριστή εορταστική νότα στην Κωμόπολη αυτή.

Στη συνέχεια παρέστη στην τελετή υποδοχής των νέων φοιτητών και σπουδαστών των Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι., που αποφοίτησαν από το Λύκειο & ΕΠΑΛ Πλωμαρίου, που οργάνωσε η Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος».

plomari2

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη τη Λέσχη Πλωμαρίου για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία και την γενικότερη δραστηριότητα που αναπτύσσει, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους, καθώς και τους γονείς και τους δασκάλους τους, τονίζοντας ότι οι επιδόσεις των παιδιών πιστοποιούν την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουμε στη νέα γενιά.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου