Την Παρασκευή 8 Αυγούστου ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μετέβη στην Αγιάσο, όπου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου του Παπά – Χριστόφα Κανιμά: «Ηθογραφικά Σύμμεικτα» και τη θεατρική παράσταση: «Τι να τα κάνω τα καλά», που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, στο Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, και τη μουσικοχορευτική εκδήλωση που ακολούθησε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «120 χρόνια ανέσπερο φως στο μετερίζι του λαϊκού πολιτισμού», που οργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η Ανάπτυξη».
Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Βουνάτσος συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης και παρέδωσε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγνωστηρίου, Κλεάνθη Κορομηλά, αναμνηστικά δώρα.
Το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την ομαδική έκθεση των μελών της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης, στην Πλατεία Σαπφούς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού, του Δήμου Λέσβου, που διοργανώνει ο Δήμος, δια του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού. Αφού ξεναγήθηκε στην έκθεση, ο Δήμαρχος, συνεχάρη τα παρόντα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη έκθεση, αλλά και για τη γενικότερη συνεχή και αξιόλογη δράση τους.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο Μουσείο – Ελαιοτριβείο Βρανά, στον Παπάδο της Γέρας, ο Δήμαρχος παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, από την Θεατρική Ομάδα του Παγγεραγωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού.
Ο κ. Βουνάτσος συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης, για την ποιοτική δουλειά που παρουσίασαν καθώς και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Παγγεραγωγτικού Συλλόγου για την πολυποίκιλη δράση τους επί μακρά σειρά ετών και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου