Βραδιά Όπερας, με διακεκριμένους καλλιτέχνες του είδους από 17 χώρες, παρακολούθησε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Λέσβου, Κώστα Αστυρακάκη και της Αντιπροέδρου, Σοφίας Δόλκα.

Την εκδήλωση οργάνωσε  το εν λόγω Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και είναι το αποτέλεσμα των σεμιναρίων που πραγματοποίησε για ένα δεκαήμερο η διάσημη σοπράνο, Sheryl Studer.

Οι υπεύθυνοι του σεμιναρίου ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Νομικό Πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, για τη βοήθεια που προσέφεραν, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του τόνισε ότι με την εκδήλωση αυτή δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό της Λέσβου να απολαύσει μια καλλιτεχνική πανδαισία ποιότητας.

Επίσης, ο Δήμαρχος Λέσβου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου των: Χάρη Γιακουμή & Νικολάου Χόρμπου, με τίτλο: «ΦΩΚΑΪΚΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ», του Felix Sartiaux, που οργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών, με ομιλητές τον Ιστορικό Τέχνης, Χάρη Γιακουμή και τον Καθηγητή Φιλόλογο – Ιστορικό, Παναγιώτη Παρασκευαïδη.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου