Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, επισκέφθηκε την Άντισσα, όπου μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Κορδώνη, τον Αντιπρόεδρο, Στρατή Κυρατζή, τον Αντιδήμαρχο Ερεσσού – Αντίσσης, Αντώνη Κουμαρά, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άντισσας, Κυριάκο Καραμιχαήλ, παρέστη στον καλοκαιρινό χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Άντισσας «ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ», ενώ ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο, Ιωάννα Οικονομίδη – Κυρατζή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου,  στο «Μουσείο Παλιού Νοικοκυριού», που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Ακολούθως, μετέβη στη Σκάλα Καλλονής, όπου συμμετείχε στη γιορτή της Αντάμωσης, που οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Καλλονιατών Λέσβου, καθώς και στην εκδήλωση που οργάνωσε στο λιμάνι, ο Σύλλογος Αλιέων Σκάλας Καλλονής, «Η Αγία Άννα».

Tην Κυριακή που μας πέρασε, ο κ. Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αγιάσου – Ευεργέτουλα, Γιώργο Βουνάτσο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικών & Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικών «Ο Άγιος Ραφαήλ», την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη και Τοπικούς Συμβούλους, παρέστη στις εκδηλώσεις για την επέτειο των θυρανοιξίων, του παρεκκλησίου του Αγίου Ραφαήλ, στα Βασιλικά, που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικών «Ο Άγιος Ραφαήλ».

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου