Δραστηριότητες δημάρχου Λέσβου

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρέστη στην ετήσια εσπερινή εκδήλωση και στην κοπή βασιλόπιτας της Ορθόδοξης Κοινότητας «Οσία Θωμαΐς». Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2013, μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο & Πρόεδρο της Α.Δ.Ε.Λ., Αριστείδη Ταξείδη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη και Τοπικούς Συμβούλους, παρακολούθησε την εκδήλωση της θεατρικής ομάδας του μουσικοχορευτικού συλλόγου «Μπάλος», που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, με εξαιρετική επιτυχία. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου και τους εθελοντές ηθοποιούς και προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

thomais

Την τελετή αγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου, παρακολούθησε την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Ηλία Κουνιαρέλλη, Δημήτρη Μουτζούρη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.ΑΛ., Σωτήρη Μαρινάτο. Το πρωί, πριν την τελετή του αγιασμού των υδάτων, ο Δήμαρχος, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη. Ακολούθως, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, παρέστη στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στη Σκάλα λουτρών και στη Χαραμίδα, παρουσία και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λουτρών,  Άννας Σαμαρτζή.

loutra

xaram

Τέλος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μήθυμνης, κ.κ. Χρυσοστόμου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Δημήτρη Ζαφειρίου και Ηλία Κουνιαρέλλη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, Αθανάσιος Ελευθερίου, παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Καλλονής «Η Ευποιία». Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Πρόεδρο, Ευαγγελία Αβαγιαννού και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση, εξήρε την δράση τους ως ένα από τα πλέον ιστορικά Σωματεία του Νησιού μας, δημιουργημένο το 1920 και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, δίνοντας αναμνηστικά δώρα για την διαχρονική, σημαντική κοινωνική προσφορά τους.

kal1

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου